وی افزود: ابلاغ نشدن اینطرح ارتباطی به شرایط کرونا ندارد و دیدگاهها درباره محدودهای است که در سال ۹۲ ابلاغ شده است. دراینباره به محدوده اعلامشده نقدهایی وارد و اعلام شده است که آنمحدوده پذیرفتنی نیست. اینعضو شورا افزود: بعد از گذشت ۷ سال ما هم منتظریم تا ببینیم بعد از تغییرات، نقشه نهایی محدوده توس چگونه خواهد بود.
وی درباره روال ابلاغ اینطرح نیز گفت: قاعده این است که شورای عالی شهرسازی و معماری طرح را به استان ابلاغ کند و در آخرین مرحله نیز طرح به شهرداری ابلاغ میشود، اما ما نیز اکنون نمیدانیم طرح در چه مرحلهای قرار دارد. وی اظهار کرد: توس تاکنون بدون طرح بوده و برای آنکه شهروندان در اینمنطقه بتوانند ساختوساز انجام دهند و شهرداری هم بتواند در توس فعالیتهای عمرانی انجام دهد باید بر روی طرح تفصیلی اینمنطقه کار شود. وی درباره آخرین اخبار از وضعیت طرح در استان نیز افزود: هفته گذشته جلسه دیگری درباره طرح راهبردی توس برگزار شد. اگرچه نتیجهگیری و خروجی کار را نمیتوان پیشبینی کرد، ولی ما به عنوان شورای شهر پیگیر هستیم تا هر چه سریعتر خروجی طرح اجرایی شود.
طرح راهبردی بر محور فرهنگ استوار است
ریاضی با بیان اینکه طرح راهبردی توس بر محور فرهنگ استوار است خاطرنشان کرد: در توس فرهنگ به عنوان یک اصل مهم تلقی شده و بیشتر کاربریها فرهنگی است.
وی خاطرنشان کرد: در اینطرح تأکید بر آن است که زمینهای کشاورزی موجود در منطقه، همچنان به صورت زمین کشاورزی باقی بماند. وی خاطرنشان کرد: از هنگامی که شورای پنجم شهر به مسئله توس وارد شده، اقداماتی را در راستای اینطرح و توسعه توس شروع کرده؛ به عنوان مثال سروسامان دادن به قسمت جلوخان آرامگاه فردوسی از ایناقدامات است.
اینعضو شورا با بیان اینکه پروژههایی نیز از ابتدای سهراه شاهنامه تا آرامگاه فردوسی تعریف شده است افزود: پیگیریهای مربوط به طرح راهبردی توس در شورای شهر پنجم انجام شد و شاید اگر ایناقدامات انجام نمیشد، بهاینزودی نمیتوانستیم به نتیجه مطلوب برسیم.