به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع روز (چهارشنبه) در نشست با مدیرکل و مدیران راهداری و حمل و نقل جاده ای و تشکل های صنفی مرتبط استان،یکی از زمینه های اصلی توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی میان ایران و کشورهای همسایه را ترانزیت کالا عنوان و تصریح کرد: توجه به موضوع حمل و نقل، تسهیل تردد و بهبود زیرساختهای لازم در این مسیر اثرگذار است.
وی با بیان اینکه رانندگان کامیون ها و حمل و نقل درون شهری و برون شهری مسئولیت حمل بار، جابجایی کالا و مسافر را در ایام کرونا به خوبی انجام دادند، گفت: از تشکلهای صنفی فعال در حمل و نقل کالا انتظار می رود همکاری با بخش خصوصی و واحدهای تولیدی و صنعتی استان را بیش از گذشته در دستور کار قرار دهند.
وی تلاش های رانندگان و مجموعه خانواده راهداری و میزان اثرگذاری آنان در خدمات رسانی به مردم را ارزشمند خواند و با یادآوری فرمان تاریخی امام خمینی در دوران دفاع مقدس خطاب به مجموعه دست اندرکاران حمل و نقل و رانندگان اظهار داشت: این تلاشگران به سبب بصیرت و تشخیص دقیق و هوشمندی نسبت به شرایط خاص کشور در دوره جنگ تحمیلی در کنار مردم علاوه بر حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و نائل شدن به درجه رفیع شهادت ، در صحنه های پشت جبهه نیز نقش آفرینی کردند.
زارع با بیان اینکه امروز کشور در دوره جنگ اقتصادی و سخت ترین شرایط تحریمی قرار دارد، گفت: با وجود فراز و نشیب های اقتصادی، بالغ بر ۲۸۰ شرکت حمل و نقل فعال استان در حوزه کالا و مسافر، خدمات رسانی کردند تا مردم با مشکل مواجه نشوند.
وی با قدردانی از تلاش شبانه روزی راهداران در شرایط مختلف جوی در جهت حفظ، نگهداری و ایمن سازی سرمایه های ملی و راه های کشور و استان ادامه داد: در جهان امروز، بخش حمل ونقل از جمله بخش های زیربنایی اقتصاد هر جامعه است که علاوه بر تحت تأثیر قراردادن فرایند توسعه اقتصادی، خود نیز در جریان توسعه باید متحول شود تا چرخ های صنعت، کار و تجارت بچرخد.
استاندار گیلان به تلاش های صورت گرفته برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و پیگیری های مستمر برای بهبود این بخش در سطح ملی و استانی اشاره و خاطرنشان کرد: همه براین باوریم که باید با گسترش زیر ساخت های حمل و نقل عمومی، روندی کارآمد داشته باشیم و با رعایت نظم، قانون و کار صادقانه، مردم را به استفاده از وسایل نقیله عمومی تشویق کنیم.
وی افزود: مردم اگر خدمات خوب از ناوگان حمل و نقل مسافر و کالا دریافت کنند، تمایل بیشتری به استفاده از این سیستم خواهند داشت.
زارع با اشاره به کاهش چشمگیر تلفات جاده ای در استان طی سال های اخیر گفت: این موفقیت نشانگر آنست که دست اندرکاران این بخش، موضوع ایمنی جاده ها را وجهه همت خود ساخته اند و دولت نیز تقویت اعتبارات مجموعه راهداری به منظور اصلاح نقاط حادثه خیز و خطرناک را مورد توجه قرار داده است.
در این نشست مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان نیز گزارشی از فعالیت های صورت گرفته ارائه داد و برخی از تشکل های صنفی فعال در حوزه حمل و نقل کالا و مسافر نیز به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند.
۲۶ آذر تا اول دی ماه، هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری نامگذاری شده است.
هفت هزار و ۹۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در استان فعالیت می کنند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۲۶ دستگاه در بخش مسافر و پنج هزار و ۴۴۴ دستگاه در بخش کالا فعال می باشند.