تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : فرهنگ
لینک : econews.ir/5x2385572
شناسه : 2385572
تاریخ :
چهره حضرت معصومه(س) در فیلم نمایش داده نمی شود اقتصاد ایران: کارگردان فیلم حضرت معصومه(س) با اشاره به تولید این فیلم بیان کرد: ر خصوص نمایش چهره حضرت به توافق رسیدیم که از نمایش سیما و صورت آن بانوی گرامی پرهیز کنیم.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

 به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، جواد افشار، کارگردان فیلم حضرت معصومه(س) امروز، ۱۱ دی ماه در نشست خبری پروژه سینمایی حضرت فاطمه معصومه(س) و امضای تفاهم‌نامه مشترک گفت: ما امروز با زیارت حرم مطهر از آن حضرت برای تولید این اثر اذن گرفتیم.

وی افزود: بنده از ۱۵ سال قبل در فکر تولید این فیلم بودم و علت تاخیر در ساخت هم پختگی مطالب برای این فیلم بوده است؛ بنده به شدت علاقه به تولید این فیلم داشتم و حتی در سال ۹۰ قراردادی بسته شد و پیش تولید هم کردیم ولی باز به تاخیر افتاد.

افشار با بیان اینکه شناخت همه ابعاد وجودی حضرت را حق برای مردم می‌دانم  اظهار کرد: از طرفی حضرت معصومه هم بر گردن ما حق دارند؛ اکثر شیعیان به زیارت ایشان می‌روند و ما به ایشان سلام می‌دهیم و از او حاجت می طلبیم بنابراین باید به خوبی این دردانه اهل بیت را به مردم معرفی کنیم چون این حق طبیعی آنان است.

وی افزود: جریاناتی که در سال‌های خفقان تاریخی و در دوره سفر ایشان به ایران رخ داده است بزرگترین دستمایه این فیلم است تا بتوانیم هجرت اثرگذار آن حضرت را تبیین کنیم.

افشار تصریح کرد: کسانی که قرار است حمایت مادی و معنوی داشته باشند امیدوارم ما را یاری دهند تا با قوت و قدرت در تولید این فیلم پیش برویم.

افشار اظهار کرد: با مشورت با آیت‌الله عابدی، وارد فاز نوشتاری فیلم می‌شویم؛ این فیلم چیزی حدود ۱۴۰ بازیگر و شخصیت و ۷۰ لوکیشن خواهد داشت که عموم آن را باید طراحی کرده و بسازیم و انشاءالله از سال آینده وارد پیش تولید خواهیم شد.

کارگردان این فیلم با بیان اینکه از هنرمندان توانمند و مقبول برای تولید این فیلم استفاده می‌شود اظهار کرد: در خصوص نمایش چهره حضرت به توافق رسیدیم که از نمایش سیما و صورت آن بانوی گرامی پرهیز کنیم.

کارگردان این فیلم با بیان اینکه از هنرمندان توانمند و مقبول برای تولید این فیلم استفاده می‌شود اظهار کرد: در خصوص نمایش چهره حضرت به توافق رسیدیم که از نمایش سیما و صورت آن بانوی گرامی پرهیز کنیم.وی ادامه داد: قصه از دوره کودکی شروع می‌شود ولی به سرعت وارد بحث هجرت آن حضرت تا شهادت ایشان خواهد شد و از وجود هنرمندان قمی هم بیشتر از کارهای دیگر استفاده خواهد شد.