ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران،محمدرضا شانه ساز، در جلسه شورای عالی راهبردی برنامه جامع سلامت غذای کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: لازم است ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارنده ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.
وی با بیان اینکه موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد را راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور عنوان کرد و افزود: با این مهم سلامت مواد غذایی که مردم مصرف می کنند به شکل قابل توجهی تامین می شود.
***بیشتر بخوانید:
- تشریح وضعیت طرح تحول سلامت در لایحه بودجه 99