پویش ملی 'نان و سلامت' از ۱۵ آذر آغاز می‌شود؛ آگاهی‌بخشی در مورد انتخاب نان سالم

اقتصاد ایران: پویش ملی «نان و سلامت» به منظور ارتقاء آگاهی مردم درباره انتخاب و مصرف نان سالم از ۱۵ تا ۳۰ آذر برگزار خواهد شد. این پویش با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و مشارکت دستگاه‌های مختلف، روز به روز موضوعاتی از قبیل نان سالم، بیماری‌های غیرواگیر، غنی‌سازی نان و سیاست‌های مرتبط با آن را مطرح خواهد کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت» خبر داد که از تاریخ ۱۵ تا ۳۰ آذر ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد. هدف این پویش، ارتقای آگاهی مردم در خصوص انتخاب نان سالم و تاثیر آن بر سلامت است. در این پویش که به مدت ۱۵ روز ادامه خواهد داشت، گروه‌های بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی و دستگاه‌های برون‌بخشی مشارکت دارند.

طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، این پویش با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد فواید نان سالم و تاثیر آن در پیشگیری از بیماری‌ها، با برنامه‌ریزی دقیق و روزشمار مشخص برگزار خواهد شد. در این روزشمار، هر روز به موضوع خاصی از ارتباط نان با سلامت پرداخته می‌شود.

روزشمار پویش ملی «نان و سلامت» به شرح زیر است:

  • شنبه ۱۵ آذر: انتخاب نان سالم

  • یکشنبه ۱۶ آذر: نان سالم و خانواده

  • دوشنبه ۱۷ آذر: نان سالم و بیماری‌های غیرواگیر

  • سه‌شنبه ۱۸ آذر: نان سالم و رسانه

  • چهارشنبه ۱۹ آذر: نان سالم و سیاستگذاران

  • پنجشنبه ۲۰ آذر: نان سنتی و نان صنعتی

  • جمعه ۲۱ آذر: نان سالم و مواد مغذی آن

  • شنبه ۲۲ آذر: نان سالم و نانوایان

  • یکشنبه ۲۳ آذر: نان سالم و مطالبه‌گری مردم

  • دوشنبه ۲۴ آذر: غنی‌سازی نان

  • سه‌شنبه ۲۵ آذر: نان سالم و نحوه نگهداری آن

  • چهارشنبه ۲۶ آذر: نان و ضایعات آن در کشور

  • پنجشنبه ۲۷ آذر: نان سالم و قیمت نان

  • جمعه ۲۸ آذر: نان سالم و نقش زنان

  • شنبه ۲۹ آذر: نان سالم و صنعت غذا

  • یکشنبه ۳۰ آذر: نان سالم و تولیدکنندگان

در این پویش، تلاش خواهد شد تا مردم با ویژگی‌های نان سالم آشنا شده و تأثیر آن بر پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، همچون دیابت، بیماری‌های قلبی و چاقی را درک کنند. همچنین، موضوعاتی مانند غنی‌سازی نان، نحوه نگهداری صحیح آن، و بحث‌های مرتبط با نان صنعتی و سنتی در دستور کار این پویش قرار دارد.

وزارت بهداشت بر این نکته تأکید دارد که نان، به‌عنوان یکی از مواد غذایی اصلی مردم ایران، باید به عنوان یک منبع مهم از مواد مغذی در رژیم غذایی روزانه در نظر گرفته شود. این پویش همچنین به نانوایان و تولیدکنندگان نان توصیه‌هایی برای ارتقای کیفیت نان سالم و نحوه تولید آن خواهد داشت.

پویش «نان و سلامت» در راستای ارتقای سطح آگاهی جامعه و ایجاد تغییرات مثبت در عادات غذایی مردم با هدف کاهش بروز بیماری‌های ناشی از تغذیه نامناسب برگزار می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ