برنجخورهای حرفهای، وقتشه جو را امتحان کنید!
اقتصاد ایران: اگر عاشق برنج هستید، شاید بخواهید یک جایگزین سالم را امتحان کنید که باعث شود احساس سیری کنید و همزمان هضم غذا را بهبود بخشد.
خبرآنلاین: اگر عاشق برنج هستید، شاید بخواهید یک جایگزین سالم را امتحان کنید که باعث شود احساس سیری کنید و همزمان هضم غذا را بهبود بخشد.
مرکز مشاوره مصرفکنندگان ایالت بایرن آلمان میگوید جو به دلیل داشتن فیبر خوراکی بسیار بیشتر، که بدن برای حفظ سلامت رودهها و قلب به آن نیاز دارد، گزینهی غذایی مغذیتر و مفیدتری نسبت به برنج سفید به شمار میرود.
در حالی که برنج سفید حاوی حدود ۱.۵ گرم فیبر در هر ۱۰۰ گرم است، جو مرواریدی حاوی ۴.۶ گرم فیبر است که تقریباً سه برابر این مقدار است. با این حال، جو دوسر پرک در هر ۱۰۰ گرم تا ۱۰ گرم فیبر دارد.
چرا فیبر مهم است؟
فیبر خوراکی فقط یک عنصر ثانویه در رژیم غذایی ما نیست، بلکه یک عنصر ضروری است که تعادل داخلی بدن را فراهم کرده و احساس سرزندگی و نشاط را تقویت میکند. از جمله برجستهترین مزایای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- احساس سیری طولانیتر: فیبر روند هضم را کند میکند و میل به خوردن تنقلات و میانوعدههای غذایی را کاهش میدهد.
- بهبود هضم غذا: فیبر حرکات روده را تحریک کرده و به جلوگیری از یبوست کمک میکند.
- محافظت از قلب: فیبر به کاهش سطح کلسترول کمک میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی–عروقی را کاهش میدهد.
- پیشگیری از سرطان روده بزرگ: مطالعات نشان دادهاند که رژیمهای غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط هستند.
جو، بهویژه، به دلیل داشتن محتوای بالای بتاگلوکان، یک فیبر محلول که به کاهش کلسترول خون و تنظیم قند خون کمک میکند، شناخته میشود. این ماده در جو دوسر نیز یافت میشود، اما غلظت آن در جو بیشتر است.
انواع جو

جو فراتر از تصویر سنتی خود، میتواند به یک مادهی فوقالعاده در وعدههای غذایی روزانهی شما، چه غذاهای اصلی و چه صبحانه، تبدیل شود. در اینجا چند ایده ارائه شده است:
- جو مرواریدی: این جو پوستکنده و صیقل داده شده است و میتوان آن را درست مانند برنج در غذای ریزوتو استفاده کرد یا برای افزایش ارزش غذایی به سوپ اضافه کرد.
- جو دوسر پرک: گزینهای ایدهآل برای اضافه کردن به موسلی صبحانه یا ماست با میوه و آجیل است.
- آرد جو: میتوان از آن در تهیهی نان و شیرینی استفاده کرد. بهتر است برای اطمینان از ور آمدن خمیر، آن را با آرد گندم مخلوط کرد.
جو با طعم ملایم و شیرینی طبیعی شناخته میشود و برای غذاهای شور و شیرین مناسب است. با یک گام ساده شروع کنید: هفتهای یکبار در ریزوتو، سالاد یا حتی سوپ، جو را جایگزین برنج کنید. متوجه تفاوت در سیری، هضم و سطح کلی انرژی خواهید شد و چهبسا دریابید که جو به اندازهی برنج خوشمزه بوده و بلکه حتی مفیدتر هم است.
اکو ایران | ECO IRAN
ترکیه | Turkiye
آذربایجان| Azerbaijan
ترکمنستان|Turkmenistan
تاجیکستان|Tajikistan
قزاقستان |Kazakhstan
قرقیزستان |Kyrgyzstan
ازبکستان |Uzbekistan
افغانستان |Afghanistan
پاکستان | Pakistan
بانک مرکزی
بانک ملّی ایران
بانک ملّت
بانک تجارت
بانک صادرات ایران
بانک ایران زمین
بانک پاسارگاد
بانک آینده
بانک پارسیان
بانک اقتصادنوین
بانک دی
بانک خاورمیانه
بانک سامان
بانک سینا
بانک سرمایه
بانک کارآفرین
بانک گردشگری
بانک رسالت
بانک توسعه تعاون
بانک توسعه صادرات ایران
قرض الحسنه مهر ایران
بانک صنعت و معدن
بانک سپه
بانک مسکن
رفاه کارگران
پست بانک
بانک مشترک ایران و ونزوئلا
صندوق توسعه ملّی
مؤسسه ملل
بیمه مرکزی
بیمه توسعه
بیمه تجارت نو
ازکی
بیمه ایران
بیمه آسیا
بیمه البرز
بیمه دانا
بیمه معلم
بیمه پارسیان
بیمه سینا
بیمه رازی
بیمه سامان
بیمه دی
بیمه ملت
بیمه نوین
بیمه پاسارگاد
بیمه کوثر
بیمه ما
بیمه آرمان
بیمه تعاون
بیمه سرمد
بیمه اتکایی ایرانیان
بیمه امید
بیمه ایران میهن
بیمه متقابل کیش
بیمه آسماری
بیمه حکمت صبا
بیمه زندگی خاورمیانه
کارگزاری مفید
کارگزاری آگاه
کارگزاری کاریزما
کارگزاری مبین سرمایه