عمده کالاهای صادراتی یزد محصولات صنعتی با ارزش افزوده بالاست

اقتصاد ایران: یزد- مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به این که بیشترین کالاهای صادراتی یزد از محصولات صنعتی دارای ارزش افزوده بالاست، خواستار افزایش تبادلات تجاری بین یزد و کشور ازبکستان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدکاظم صادقیان در سلسه نشست‌های توسعه تجارت با موضوع «راهکارهای توسعه تجارت با ازبکستان» که با حضور رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان برگزار شد، با تأکید بر جایگاه ویژه یزد در حوزه صنعت، گفت: محصولات صنعتی صادراتی استان، از مزیت‌های قابل‌توجهی برخوردار هستند.

وی با اشاره به ترکیب صادرات استان، افزود: بیشتر کالاهایی که از یزد صادر می‌شوند، محصولات صنعتی هستند که به رغم وزن کم، دارای ارزش افزوده بالایی هستند و این نسبت ارزش به وزن، یک ویژگی مهم برای صادرات محسوب می‌شود و می‌تواند هم برای استان و هم برای کشور سودآور باشد.

رحمت‌الله خرمالی رایزن بازرگانی ایران در کشور ازبکستان نیز در این نشست برخط، به بررسی وضعیت تجاری این کشور پرداخت و گفت: اقتصاد ازبکستان متکی بر صادرات طلا و مس، گاز طبیعی، محصولات نساجی و کشاورزی است.

وی افزود: حجم تجارت کشورمان با ازبکستان از رقم ٣٨٥ میلیون دلار در سال ۱۳۹۸ به ۵۰۰ میلیون دلار در سال ١٤٠٣ رسیده که علت اصلی، پتانسیل کالاهای تولیدی ایران در بازار این کشور است و در این باره باید تجار ایرانی به هوش باشند و خود را با شرایط جدید تطبیق دهند.

خرمالی با اشاره به افزایش صادرات و واردات میان ایران و ازبکستان در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه، گفت: عمده اقلام صادراتی ایران به ازبکستان شامل کامپاند پلی‌اتیلن، پسته، خوراک آماده ماهی، کره بسته‌بندی‌شده، روغن و سایر محصولات حاصل از تقطیر است که ۲۷ درصد افزایش داشته و در مقابل، واردات شامل نخ الیاف، پنبه، ابریشم خام، کائولن و لوبیاچیتی بوده که درسه ماه نخست سال جاری ۲۹ درصد افزایش داشته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ