بازگشت روزانه بیش از ۳۰ هزار مهاجر افغان از مرز اسلام‌قلعه

اقتصاد ایران: معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان اعلام کرد روزانه بین ۳۰ تا ۳۵ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه به افغانستان بازمی‌گردند بنابراین سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی برای مدیریت این روند کمک کنند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام حنفی» معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با «فیلیپو گراندی» رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در کابل اظهار داشت بازگشت روزانه بین 30 تا 35 هزار مهاجر افغان از مرز اسلام‌قلعه به افغانستان، چالش‌های گسترده‌ای ایجاد کرده است و نیازمند همکاری فوری سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی برای اسکان و ادغام مهاجران هستیم.

گراندی در این دیدار ضمن تمجید از مدیریت مهاجران بازگشتی اعلام کرد سازمان ملل همچنان وضعیت مهاجران را پیگیری می‌کند و برای همکاری بیشتر با کشورهای همسایه به ویژه ایران و پاکستان تلاش خواهد کرد.

وی همچنین از برگزاری نشست سه‌جانبه میان ایران، پاکستان و افغانستان برای بررسی وضعیت مهاجران خبر داد و گفت که به زودی به ایران سفر خواهد کرد تا روند همکاری‌ها را سرعت بخشد.

بازگشت مهاجران افغان از ایران و پاکستان در سال‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است و به گفته مقامات حکومت طالبان، این موضوع مشکلات اقتصادی و اجتماعی را برای افغانستان به همراه داشته است.

بر اساس برخی گزارش‌ها، شماری از مهاجران بدون فرصت تسویه حساب مالی و انتقال دارایی‌های خود به افغانستان بازگشته‌اند که این امر نیز موجب تشدید مشکلات آن‌ها شده است. 

وزیر خارجه حکومت طالبان نیز پیش‌تر در دیدار با گراندی بر ضرورت اعطای فرصت تسویه حساب مالی و انتقال دارایی به مهاجران افغان بازگشتی به افغانستان، تأکید کرده بود.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ