۹۹ درصد خانوارهای روستایی ساوه از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند
اقتصاد ایران: ساوه – رئیس اداره گاز شهرستان ساوه گفت: اکنون بیش از ۹۹ درصد خانوارهای روستایی و ۱۰۰ درصد خانوارهای شهری این شهرستان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
عباس اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در سالهای گذشته، گازرسانی به روستاهای دورافتاده و سختگذر نظیر مرق، مرقکان، سیاله، پلنگآباد، حریقان و و رگبار بهطور کامل انجام شده و تنها تعداد محدودی از روستاهای بسیار کمجمعیت باقی ماندهاند که بهدلیل سرانه بالای انشعاب، در انتظار صدور مجوز نهایی از مراجع ذیربط هستند.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان ساوه افزود: بهرهمندی ۱۰۰ درصدی شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی از گاز طبیعی نیز نشانگر توسعه زیرساختهای گازرسانی در شهرستان ساوه است.
اکبری با تاکید بر آمادگی کامل پیمانکاران برای اجرای پروژهها، گفت: به محض دریافت مجوزهای قانونی، عملیات اجرایی گازرسانی در محدوده طرح هادی روستاها، شهرکهای صنعتی و سایر نقاط در دستور کار قرار میگیرد.
اجرای دو پروژه مهم در حوزه گازرسانی
وی با اشاره به پروژههای جاری این اداره، تصریح کرد: پروژه توسعه شبکه و انشعابات برای متقاضیان جدید با بودجه ۱۲۰ میلیارد ریال، تاکنون به ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
رئیس اداره گاز ساوه با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد خانوارهای روستایی و ۱۰۰ درصد خانوارهای شهری این شهرستان از نعمت گاز طبیعی بهرهمند هستند،
وی افزود: پروژه بهسازی، اصلاح و تقویت تأسیسات گازرسانی نیز با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال، ۳۷ درصد پیشرفت دارد.
کاهش محسوس حوادث گاز در سال گذشته
اکبری با اشاره به آمار سال ۱۴۰۳، گفت: در سال گذشته چهار مورد انفجار، سه مورد آتشسوزی و دو مورد گازگرفتگی در ساوه گزارش شد که خوشبختانه هیچکدام منجر به فوت نشدند، این در حالی است که در سالهای گذشته موارد منجر به فوت نیز ثبت شده بود.
وی افزود: علت اصلی این حوادث، بیتوجهی به نکات ایمنی در مصرف گاز است و باید فرهنگسازی در این زمینه افزایش یابد.
فرهنگسازی و مسئولیت اجتماعی شرکت گاز
رئیس اداره گاز ساوه با اشاره به اقدامات گسترده فرهنگی اداره گاز ساوه، گفت: برگزاری کلاسهای آموزشی در مدارس، مساجد، ادارات و سازمانها، جشنهای همیار گاز، توزیع پوسترهای آموزشی، نصب بیلبورد و دیوارنویسی از جمله برنامههای ترویجی برای افزایش ایمنی و فرهنگ مصرف بهینه گاز طبیعی در شهرستان بوده است.
اکبری همچنین اجرای پویشهای «دو درجه کمتر» و «هر خانه یک اتاق گرم»، اطلاعرسانی پیامکی، و برگزاری دورههای آموزشی برای مصرف بهینه، از دیگر برنامههای شرکت گاز در فصل سرد سال بوده است.
تاکید بر صرفهجویی و پرداخت بهموقع قبوض
وی با اشاره به اینکه میانگین مصرف گاز طبیعی در ایران حدود شش برابر میانگین جهانی است، از مردم خواست با مدیریت مصرف بهویژه در فصل زمستان، زمینه اختصاص گاز بیشتر به بخشهای تولیدی و صنعتی را فراهم کنند.
رئیس اداره گاز ساوه ضمن تقدیر از همراهی صنایع و مردم در مدیریت مصرف گاز در فصل سرما در سال گذشته بیان کرد: همراهی مردم در پرداخت بهموقع قبوض گاز، شرکت گاز را در ارائه خدمات پایدار، جلوگیری از قطعی گاز و توسعه شبکه یاری میکند و این موضوع در نهایت به نفع تمامی مشترکان و جامعه خواهد بود.