سازمان ملل: مهاجران بازگشته به افغانستان به خدمات اساسی نیاز دارند

اقتصاد ایران: رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) در جریان سفرش به کابل گفت: مهاجران بازگشت‌کننده نه‌تنها به کمک‌های فوری، بلکه به خدمات اساسی مانند سرپناه، آموزش و بهداشت نیز نیاز دارند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «فیلیپو گراندی» رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، امروز، شنبه، وارد کابل شده است تا از نزدیک وضعیت مهاجران بازگشت‌کننده به افغانستان را بررسی کند.

به‌گفته وزارت مهاجرین حکومت طالبان، هدف این سفر، دیدار با مقام‌های افغانستان، گفتگو با مردم، و بررسی شرایط خانواده‌های بازگشته از کشورهای همسایه این کشور عنوان شده است.

گراندی در دیدار با مقام‌های طالبان، بازگشت گروهی مهاجران از کشورهای همسایه را یک چالش جدی خواند و گفت که مهاجران نه‌تنها به کمک‌های فوری، بلکه به خدمات اساسی مانند سرپناه، آموزش و مراقبت‌های بهداشتی نیاز دارند.

وی ابراز امیدواری کرد که سفرش به بهبود همکاری‌ها و افزایش حمایت‌ها برای بازگشت‌کنندگان منجر شود و تأکید کرد که کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان علی‌رغم فشارهای مالی جهانی، به کمک‌رسانی به مهاجران ادامه خواهد داد.

حکومت طالبان نیز اعلام کرد که قرار است رئیس کمیساریالی عالی سازمان ملل در امور پناهندگان پس از کابل، به ولایت هرات سفر کند و از نزدیک با خانواده‌های بازگشته به افغانستان دیدار کند.

افغانستان در ماه‌های اخیر شاهد بازگشت گسترده مهاجران از کشورهای همسایه بوده است. موج بازگشت و ضعف زیرساخت‌های داخلی این کشور، روند بازگشت را با چالش‌هایی جدی روبه‌رو کرده است. سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی بارها نسبت به نیازهای فوری این بازگشت‌کنندگان هشدار داده‌اند.

انتهای پیام/.+

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ