ارتقای کمی و کیفی لکوموتیوها به عنوان‌ پیشران صنعت ریلی الزامی است

اقتصاد ایران: مدیرعامل راه‌آهن از رویکرد جدید این شرکت برای تغییر در شیوه انعقاد قرارداد با شرکت‌های پیمانکار تعمیر و نگهدار و تامین کننده قطعات لکوموتیو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه‌آهن از رویکرد جدید راه‌آهن در تعامل با شرکت‌های پیمانکار تعمیر و نگهدار و تأمین کننده قطعات لکوموتیو خبر داد و گفت: بهتر است تمامی داده‌ها و تجربیات این شرکت‌ها مستندسازی شده تا مورد استفاده و تجزیه و تحلیل متخصصان صنعت ریلی قرار گیرد. این مستندسازی ضمن انتقال دانش فنی در افزایش بهره‌وری ناوگان مؤثر بوده و ظرفیت استفاده از لکوموتیوها را ارتقا می‌دهد.

وی افزود: طبق قراردادهای جدید، اگر لکوموتیوی پس از انجام تعمیرات در مدت طولانی بدون خرابی به سیر بپردازد، شرکت تعمیر کننده تشویق خواهد شد و در مقابل، اگر لکوموتیوی پس از انجام تعمیرات، در زمان کوتاهی به دلایل فنی متوقف یا دچار خرابی مجدد شود، شرکت پیمانکار مسئول شناخته شده و می‌بایستی در مقابل عمل خود متناسب با مفاد قرارداد پاسخگو باشد.

ذاکری خواستار ایجاد سامانه‌ای برای تخصیص و مدیریت یکپارچه ناوگان ریلی از سوی معاونت بازرگانی و بهره برداری با همکاری معاونت ناوگان راه‌آهن شد و تاکید کرد: در این سامانه باید نحوه تخصیص لکوموتیوها برای حمل بار مشخص باشد تا بتوانیم با توجه به محدودیت تعداد لکوموتیو، از نیروی کشش در شبکه ریلی به ویژه در حمل و جابه‌جایی بار استفاده بهینه کنیم.

مدیرعامل راه‌آهن در پایان یادآور شد: ظرف هفته‌های اخیر منابع مالی مناسبی به شرکت‌های پیمانکار تعمیرات لکوموتیو پرداخت شده است و باید آثار مثبت آن در بهبود کمی و کیفی لکوموتیوها و در نتیجه افزایش جابجایی مسافر و حمل بار مشاهده شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ