اصلاح سیاست ارزی برای حمایت از صنعتگران

اقتصاد ایران: یزد - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اغلب صنعتگران از نظام ارزی گلایه‌مند هستند، گفت: در ماده ۱۱ برنامه هفتم، پیشرفت سیاست ارزی را به نوعی در مجلس تعیین کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید شمس‌الدین حسینی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد، با بیان اینکه اغلب صنعتگران از نظام ارزی گلایه‌مند هستند، افزود: در ماده یازده برنامه هفتم، پیشرفت سیاست ارزی را به نوعی در مجلس تعیین کرده ایم.

حسینی افزود: بر مبنای این ماده قانونی همه فعالان اقتصادی و صادرکنندگان باید اطلاعات درآمدهای ارزی خود را در اختیار بانک مرکزی قرار دهند.

وی افزود: صادرکنندگان دولتی و وابسته به نهادهای عمومی غیردولتی باید در چهارچوبی که بانک مرکزی تعیین می‌کند، ارز خودشان را تأمین کنند.

حسینی گفت: صادرکنندگان خرد که شامل صادرکنندگان صنعتی، دانش بنیان ودیگر بخش‌ها می‌شود نیز می‌توانند ارز خودشان را به وارد کننده دیگر اختصاص دهند و یا خودشان استفاده کنند ولی لازمه آن این است که فهرستی را سازمان صنعت، معدن و تجارت تهیه کند و به تصویب هیأت وزیران برسد.

وی افزود: به دنبال این هستیم تا تعدد نرخ‌های ارز کاهش یابد و تنوع کالاهایی که از ارزهای ارزان بهره‌مند هستند نیز کاهش پیدا کند.
مشارکت بیشتر مردم در تولید و اقتصاد، تأمین مالی و سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی، مباحث مرتبط با تأمین اجتماعی، مسائل گردشگری و مشکلات مربوط به آن از جمله دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد با حضور نمایندگان عضو کمیسیون حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، استاندار و جمعی از مدیران استان یزد برگزار شد و در این نشست تعدادی از فعالان بخش خصوصی استان یزد به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و مشکلات حوزه تولید و صنعت استان یزد پرداختند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ