چه عاملی قیمت جهانی طلا را عوض می‌کند؟

اقتصاد ایران: داده‌ها نشان داد که واردات خالص ماهانه طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه آگوست ۷۶ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح در بیش از دو سال گذشته رسید، زیرا رکورد افزایش قیمت تمایل بزرگترین مصرف‌کننده شمش در جهان را مهار کرد.

ایسنا: واردات خالص طلای چین به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده شمش در جهان که خریدهایش بر قیمت کلی جهانی تاثیرگذار است، در ماه اگوست به کمترین میزان در بیش از دو سال گذشته رسیده است.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص ماهانه طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه آگوست ۷۶ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح در بیش از دو سال گذشته رسید، زیرا رکورد افزایش قیمت تمایل بزرگترین مصرف‌کننده شمش در جهان را مهار کرد.

آمارهای اداره آمار و سرشماری هنگ‌کنگ نشان می‌دهد که چین در ماه اگوست ۶.۲۴۵ تن خالص وارد کرده است که از ۲۵.۶۵۹ تن در ماه جولای کمتر است. واردات در پایین‌ترین سطح خود از آوریل ۲۰۲۲ بوده است. مجموع واردات طلا از طریق هنگ‌کنگ در ماه گذشته با ۴۸ درصد کاهش به ۱۶.۳۷۷ تن رسید.

چین از نظر مصرف طلا رتبه اول را دارد و فعالیت‌های خرید آن می‌تواند بر قیمت کلی جهانی طلا تأثیر بگذارد.

داده‌های گمرک نشان داد که چین برای اولین بار از ژانویه ۲۰۲۱، از واردات طلا از سوئیس در ماه اگوست اجتناب کرد. علاوه بر این، چین تصمیم گرفت خرید طلای خود را از طریق بانک مرکزی خود در ماه مه متوقف کند و چهارمین ماه متوالی بدون افزودن به ذخایر خود را در آگوست داشته باشد.

کارشناسان اظهار کردند که قیمت‌ها برای سرمایه‌گذاران چینی خیلی سریع افزایش یافته و تمایل آنها را برای خرید در سطوح فعلی کاهش داده است. با افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و تقاضای پناهگاه امن به دلیل عدم قطعیت‌های ژئوپلیتیکی، طلا تاکنون ۲۹ درصد افزایش داشته است.

بانک مرکزی چین این هفته بزرگترین محرک خود را از زمان همه‌گیری برای خارج کردن اقتصاد از وضعیت ضد تورمی خود در اوایل هفته ارائه کرد.

رویترز گزارش کرد که داده‌های هنگ‌کنگ ممکن است تصویر کاملی از خریدهای چینی ارائه نکند، زیرا طلا از طریق شانگهای و پکن نیز وارد می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ