ایران ظرفیت تولید بسیاری از محصولات وارداتی را دارد

اقتصاد ایران: معاون امور زراعت وزیر ‌جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۱۵ میلیارد دلار برای واردات محصولاتی صرف می‌شود که توان و ظرفیت تولید بسیاری از آنها در کشور وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی امروز (پنجشنبه، ۵ مهر)، گفت: امروزه فعالیت در جبهه تولید از همه جبهه‌ها سخت‌تر است و باید بکوشیم در این جبهه نیز پیروز شویم و طی سه سال گذشته با وجود خشکسالی، روند افزایش تولید را در بخش کشاورزی و به ویژه در حوزه گندم شاهد بودیم.

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه منابع تولید را در اختیار داریم و باید بهره وری بهینه ای از آنها داشته باشیم، گفت: با وجود این همه ظرفیت نباید اصلاً در کشور فقیر داشته باشیم.

وی به اهمیت امنیت غذایی و خودکفایی در گندم اشاره کرد و گفت: امنیت غذایی اولویت همه و پیش نیاز هر امر مهم دیگری است و باید از گذشته خود درس بگیریم و آینده خود را بیمه کنیم.

مهاجر با بیان اینکه محصول گندم راهبردی‌ترین محصول در تولید کشاورزی است، گفت: برخی چنان که باید بر خودکفا شدن در این محصول توجه ندارند ولی اصل قضیه محقق کردن امنیت غذایی بر پایه داشته های خودمان و بدون تکیه بر دیگران است و باید با کمک یکدیگر شرایط بهتری را در تولید محصولات کشاورزی در کشور رقم بزنیم.

مهاجر در ادامه با اشاره به برگزاری دومین رویداد محصولات کشاورزی و رکوردشکنی تولید گندم در استان زنجان، افزود: روند رو به رشد در بخش کشاورزی به خصوص تولید گندم به رغم خشکسالی‌های چند سال اخیر اتفاق افتاده است که باید از زحمات تمامی فعالان و دست اندرکاران این حوزه قدردانی کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ