تخصیص بودجه‌ به پروژه ها در اتحادیه اروپا با مشکل مواجه شد

اقتصاد ایران: روزنامه هاندلزبلات آلمان گزارش داد: اتحادیه اروپا دیگر پولی برای تامین مالی پروژه‌های خود ندارد مگر آنکه بودجه تخصیص داده‌شده به برخی اقدامات مهم خود را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از هاندلزبلات، افزایش نرخ بهره باعث شده تا تخصیص بودجه‌های بلندمدت در اتحادیه اروپا با مشکل مواجه شود و این در حالی است که درگیری نظامی در اوکراین، مهاجرت و کمبود سوخت در این اتحادیه باعث شده تا اروپایی‌ها با بحران‌های متعددی مواجه باشند.

در پس بحران کرونا، این بحران‌ها در حال بدتر کردن شرایط مالی اروپاست و گفته می‌شود منابع تامین بودجه اتحادیه اروپا عملا تمام شده است.

این در حالی است که توانایی بروکسل در مقابله با چالش‌ها رو به کاهش است و چالش‌های پیش روی اروپا روز به روز بزرگ‌تر می‌شود.

گزارشات می‌افزاید که اعضای اتحادیه اروپا تمایل کمی برای تخصیص بودجه به اتحادیه اروپا دارند و این مسئله به خصوص برای آلمان که بزرگ‌ترین تامین کننده بودجه اتحادیه اروپاست، جدی‌تر به نظر می‌رسد. تمام این موارد توانایی اتحادیه اروپا برای تامین مالی اولویت‌ها و اقدام در جهت مقابله با اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی را محدود کرده و برنامه‌های مهم این اتحادیه را هم در معرض خطر قرار داده است.

گفته می‌شود اتحادیه اروپا به قدری مخارج اجباری دارد که فقط برای کمک به اوکراین، تامین مالی پروژه‌های انرژی‌های پاک، توسعه ساخت تراشه‌های الکترونیکی، بالا بردن تولیدات مربوط به فناوری‌های پاک، ایجاد منابع جدید برای تامین مواد اولیه و مقابله با جاده ابریشم چین، فقط 32 میلیارد دلار بودجه برای این اتحادیه باقی می‌ماند.

هاندلز بلات می‌گوید: با این پول کم اتحادیه اروپا نمی‌تواند یک قدرت ژئوپلتیک باشد.

پایان پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ